2011. június 11., szombat

Vadidegen (Perfect Stranger) film


Kedvcsináló Tartalom:
Vannak Internetes chatszobák, ahová nehezebb bejutni, mint a legtitkosabb klubokba, léteznek találkahelyek, ahová csak hosszas ellenőrzés és szigorú biztonsági intézkedések után klikkelhet a felhasználó. 

De ha egyszer bejutott, új világ nyílik ki előtte: a leplezetlen vágyak, furcsa kívánságok világa, ahol mindenki szabadon váltogathatja a személyiségét. Ro egyik barátját meggyilkolják. A gyilkosa után nyomoz, és úgy tűnik, csak akkor tudhat meg többet az ügyről, ha ő is bekerül a rendszerbe. Egyre mélyebbre merül a szenvedélyek hálózatában, olyan mélyre, ahonnan talán már nincs kiút.



Vadidegen (Perfect Stranger) - Előzetes



Filmkritikám:
Feszülten, kicsit túlpörögve kezdtem el nézni, de míg a szereplőket, stb kiírták, olyan zene és olyan lágy színek és formák olvadtak szét, hogy megnyugodtam. Érdekesen indul a történet, az ember felfrissülve kapja fel a fejét és izegni-mozogni kezd, hogy akkor most tényleg egy jó thrillert lát végre (-:
...és ez igaz is az utolsó 5-10 percig.

Nem értem, miért az  a vége, ami...mire akarnak kilyukadni a film készítői? Miért nincsen vége? Ez hiányt hagyott bennem. Közepes thrillernek értékelem.Amúgy jó az egész, nem túl gyors a pörgés, épp annyira, ami még követhető.De azt kiemelem, hogy szuper, ahogyan az utolsó pillanatig nem tudni, ki kicsoda. Ez a momentum csillagos ötös!!! Az erotika pedig burkoltan és nyíltan is hála az égnek színesíti az egész filmet (-:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése